Wijnhuijs Mark Buijs wines - logo -Wijnhuijs Mark Buijs wines on FacebookWijnhuijs Mark Buijs wines on Twitter   Pr. Willem Alexanderstraat 12
  3241 TD   Middelharnis
 
  T: 06 41 45 11 51
 
Wijnhuijs Mark Buijs wines - foto1 - Wijnhuijs Mark Buijs wines - foto2 - Wijnhuijs Mark Buijs wines - foto3 - Wijnhuijs Mark Buijs wines - foto4 - Wijnhuijs Mark Buijs wines - foto5 -
algemeen assortiment proeven Over Mark contact

BESTELLIJST


in lijst: 0



WEBSHOP



AANBIEDING


DOMAINE ROLET CREMANT DU JURA BLANC
€ 14,99


 

Over Mark


Gastvrijheid en wijn

In de rode draad door het leven van Mark Buijs (1979) zijn gastvrijheid, horeca en wijn nauw verbonden.Vanaf de Middelbare Hotelschool werkte Mark als gastheer, hoofd bediening en manager in restaurants en in de hotellerie in Nederland, met een uitstapje naar de Nederlandse Antillen.

Dagelijks was hij met wijn bezig en daar werd de kiem gelegd voor een leven rondom wijn. Na de horeca volgde een periode in de retail, waarin hij voor V&D een filiaal van La Place en de brood- en banketshop runde en waarin hij manager van meerdere Gall & Gall slijterijen was.


Wijnhuijs Mark Buijs

Vanaf 2009 kreeg het wijnvirus hem steeds meer te pakken en haalde hij zijn Slijtersvakdiploma, het Wijnbrevet en de titel Vinoloog van de Wijnacademie. Inmiddels importeerde Mark met een zakenpartner onder de vlag van EB&T Wines wijnen uit Frankrijk en verraste hij de horeca en particulier met een bijzonder assortiment wijnen van over de hele wereld. Sinds januari 2016 doet hij dat voor zichzelf onder de naam Wijnhuijs Mark Buijs. En omdat hij het werken in de horeca niet kan missen, werkt hij af en toe als freelance bedieningsmedewerker en sommelier.


 

© 2019 Wijnhuijs Mark Buijs | home | disclaimer | voorwaarden | KvK nr. 64863549 | BTW nr. NL1440.5334.2 B01